12/18/94: sony 1302 by Delphi, | Category: Delphi - System Modules 6809 | 2 comments - (Comments are closed)

sony 1302

91025 18-DEC 10:54 System Modules (6809)
sony 1302
From: DONALDS To: MARTYGOODMAN (NR)

Marty;

I got a sony 1302 monitor the other day and seem to have a problem with it.
when I turn on the system the screen will come up fine then after it warms
about a minute there is a snap and I get 2 yellow line across the top of the
screen
athis the monitor works fine. would you have a sujestion (sp) as to what it may
be?
Don

2 comments to sony 1302

  • pucc_unknown

    91087 24-DEC 13:17 System Modules (6809)
    RE: sony 1302 (Re: Msg 91025)
    From: MARTYGOODMAN To: DONALDS

    The Sony 1302 is a superb monitor, with what for my money
    is THE best picture of ANY monitor of that vintage. HOWEVER,
    that line of monitors is also INFAMOUS for assorted power supply
    problems. I am not in detail familiar with the monitor or its problems,
    but I would suspect that some relay is snapping in… it uses some
    kind of relays in its protective circuitry in the power supply.

    —marty

  • pucc_unknown

    91101 26-DEC 10:13 System Modules (6809)
    RE: sony 1302 (Re: Msg 91087)
    From: DONALDS To: MARTYGOODMAN (NR)

    Thanks for the info. Also ; now it doesn’t pop anymore but the lines are there
    all the time. This even happens when I plug it into a vga card. they are hidden
    in the black back ground but they are there. Eventho it seems to work fine

    Don